Tallinna Restoranide Nädala initsiaator on Eesti Restoranide Liit (ERL). Initsatiiv sai alguse kümme aastat tagasi kahe restoranipidaja algatusest, kes otsustasid, et on viimane aeg tutvustada Tallinna restoranide kõrget taset laiemale avalikkusele. Esimene Tallinna Restoranide Nädal toimus kui Tallinn oli Euroopa Kultuuripealinn, aastal 2011.
Taaskasutus on muutunud üha populaarsemaks kokkuhoiuvõimaluseks ja viisiks säästlikult tarbida. Kasutatud kaupu ostetakse uute kõrval varasemast oluliselt rohkem, mistõttu on õige aeg meenutada kasutatud kaupade müümisel kehtivaid reegleid.
Kui otsus, MIDA müüma hakata on tehtud, tuleb otsustada KUS seda teha. Kauplusele ruume valides arvesta, et ruume võib kasutada ainult vastavalt nende...
Äritegevuse suurimaid riske on see, kui jätad oma ettevõtte brändi ja tooted kaitseta. Sellega annad konkurentidele vabad käed oma tooteid kopeerida...
Tallinna ettevõtluskeskus koostöös Tallinna Ülikooliga kutsub “EXU Akadeemia 2024” seminarile “Vii oma kosmeetika- ja tervisetoodete äri teaduse abiga...
Igal advendil on Stroomi rannapargis avatud Jõulumaa, kus toimuvad tasuta pereõhtud. 3., 10., ja 17. detsembri kell 15–18 on avatud Jõulumaa Stroomi...